Veelgestelde vragen – HappyTand – Spijkenisse

Uw tandarts-pedodontoloog in Spijkenisse te SMC

HappyTand is uw tandarts-pedodontoloog in Spijkenisse SMC voor uitstekende mondzorg. Wij werken voornamelijk met kinderen met angst en de behandelingen zijn onder narcose en zijn middels machtigingen rechtstreeks met uw zorgverzekeraar gewaarborgd. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal. U bent van harte welkom.

Veelgestelde vragen

 

Hoe gaan wij te werk?

U kunt op twee manieren bij HappyTand terecht zijn gekomen: U heeft zelf contact opgenomen of u bent doorverwezen door uw tandarts. Uiteraard beginnen we altijd eerst met een intakegesprek.
Onze ervaren en erkende kindertandarts (pedodontoloog) bekijkt dan:

  • de aard van het probleem
  • de gezondheid van uw kind (aan de hand van een eerder door u ingevulde checklist)
  • de toestand van de mond
  • de oorzaak van het probleem

Na deze intake dienen we een machtiging in bij uw zorgverzekeraar.
Zodra deze rond is en voor akkoord, nemen wij weer contact met u op om het traject te vervolgen door middels een afspraak met u te gaan plannen
voor de daadwerkelijke narcosebehandeling van uw kind.

*Zie ook onze folder onder het kopje: “Werkwijze narcose behandeling.

Herinneren van afspraken:

Wij vinden het erg belangrijk dat u tijdig geholpen wordt. Hierdoor bellen wij u drie dagen van tevoren ter herinnering van uw afspraak en sturen wij een dag van tevoren een email ter herinnering van uw afspraak.

Wij doen ons uiterste best om u aan uw afspraak te herinneren, maar het is echter mogelijk dat wij door omstandigheden niet in staat zijn om u tijdig aan uw afspraak te herinneren. Indien u geen telefoon of email heeft gehad betekent het niet dat uw afspraak NIET door gaat.  Aan deze extra services kunnen geen rechten worden ontleend.

Wijziging gegevens :

U bent altijd zelf verantwoordelijk dat uw gegevens bij eventuele wijziging aan ons worden doorgegeven (bijvoorbeeld een verandering van zorgverzekeraar, adres of telefoonnummer of email adres). Ook wordt u verzocht om verandering in uw gezondheid en medicatie aan ons door te geven. Deze wijziging kunt per brief, e-mail of bij ons op de praktijk doorgeven.

Kosten:

Alle onze behandelingen worden volledig vergoed. Dit gebeurt door middel van een machtiging die wij aanvragen bij uw zorgverzekeraar.Wij dienen de declaraties in, u heeft hier geen omkijken naar.
Soms duurt het even voordat deze machtiging binnen is.
Zodra dit proces rond is nemen wij contact op met u om verder te gaan met het traject.

Uw eigendommen:

U dient zelf over uw eigendommen te waken. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, diefstal of verlies van uw eigendommen. U wordt geadviseerd uw eigendommen niet onbeheerd achter te laten.